Közélet

Fogdára került az elgázolt kisfiú anyja

Az asszony nem sokáig volt a rendőrségen, onnan mentő szállította kórházba.

Előállították annak a gyermeknek az édesanyját, akit halálra gázolt a villamos kedd délelőtt a József körúton, a Baross utca kereszteződésénél – tudta meg a Hír24. Értesüléseink szerint a gyerek gyakran feltűnt a 4-es 6-os vonalán, harmonikán játszott és pénzt kért az emberektől.

Hogy a nőt kihallgatták-e gyanúsítottként, egyelőre nem tudni. Kerestük a rendőrséget, még várjuk a válaszukat. Információink szerint az asszony nem sok időt töltött a fogdán, mentő vitte kórházba, miután a mellkasát fájlalta.

Ahogy arról beszámoltunk, a fiú életéért mentők, tűzoltók küzdöttek, de hiába érkezett percek alatt a segítség, már nem tudtak segíteni rajta.

Koldusmaffia – gyerekek halnak meg

A koldusmaffia már régóta behálózta Budapestet. Megvannak az útvonalak, ahonnan importálják a kéregetőket, a szállítók, akik elveszik a napi bevételt az “alvállalkozóktól”, meg vannak kenve a rend becsületes őrei (nyilván nem járőrszinten, hanem magasabb körökben is), a gép forog, az alkotó pihen és már kinézte az újabb merdzsót. Az átlagos járókelőnek marad az esetleges adakozás, a tehetetlenségérzet (miért kell így élnie embereknek a 21. században), olykor a felháborodás (mi van azokkal a folyton alvó babákkal, akiket a koldusasszonyok szorongatnak a kezükben? állítólag alkoholt kapnak, hogy tényleg folyton aludjanak. Ezt aztán egy idő után nem bírja a szervezetük – és akkor jön egy másik baba. Hol van ilyenkor a gyámügy, az ifjúságvédelem?) Az adóhatóság adócsalásban lehet társtettes, az állam gyerekgyilkosságokat néz el? Miért hagyjuk, hogy így legyen? Azaz miért nem teszünk semmit mi, jóérzésű emberek ez ellen? (Az már a következő kérdés, hogy ha egy társadalom nem próbál segíteni a szegényein, nem fog össze az elesettek és kiszolgáltatottak érdekében, miért várja, hogy az állam majd máshogy viselkedik vele.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik