Közélet

Halálos baleset a Balatonnál

baleset, villanyoszlopnak ütközött egy autó (baleset, )
baleset, villanyoszlopnak ütközött egy autó (baleset, )

Balatonfűzfőnél egy ember életét vesztette egy karambolban, Csongrádon villanyoszlopot döntött ki egy autó, Nagykanizsán pedig a zebrán gázoltak el két embert.

Két személygépkocsi ütközött össze a balatonfűzfői és a papkeszi körforgalom között a 710-es úton. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, hárman megsérültek. Az útszakaszt a műszaki mentés idejére lezárták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kidöntötte az oszlopot

Csongrádon villanyoszlopnak ütközött egy autó. A 451-es úton Szentes felé tartó gépkocsi sofőrje a Fő utca és a Vég utca kereszteződésében elvesztette uralmát a jármű felett, és az autó az út melletti villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű utasa megsérült. Az érintett útszakaszt az elektromos hálózatban okozott kár elhárításának idejére – előreláthatólag 17 óráig – teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik.

A sérült villanyoszlop cseréje miatt 140 fogyasztó észlelhet időszakos kimaradásokat. A szolgáltató a javítás ideje alatt aggregátorokkal biztosítja az áramot a környéken.

A zebrán gázolt

Nagykanizsán eddig még ismeretlen körülmények között ütött el egy autó két gyalogost a Balatoni és a Petőfi utca kereszteződésében található gyalogátkelőhelyen. Az első orvosi vizsgálatok szerint egyikük, egy 56 éves nagykanizsai nő életveszélyesen megsérült, őt a mentők a kaposvári kórházba vitték. Az 59 éves balatonboglári férfit könnyebb sérülésekkel vitték a nagykanizsai kórházba.

Pénteken a buszok taroltak

Pénteken súlyosan megsérült egy idős asszony, akit a 124-es busz gázolt el Budapesten, a Bosnyák téren. A járat éppen állt ki a Bosnyák téri végállomásról, amikor a járdán haladó idős nő megszédült és a busz hátsó kereke alá esett. Súlyosan megsérült, a busz átment mindkét lábán.

Ugyancsak pénteken a főváros XI. kerületében három jármű ütközött a Budafoki út és a Zentai utca kereszteződésében: a 233E jelzésű busz és két autó hajtott egymásnak. A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínről két embert vittek el a mentők.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik