Közélet

Izsáki kényszervallatás – milliókat kapott az áldozat édesapja

izsaki-rendorors(960x640)(6).jpg (izsák, rendőrség)
izsaki-rendorors(960x640)(6).jpg (izsák, rendőrség)

Hamarosan a halálra vert férfi fia és testvére is hozzájut a pénzéhez.

Megérkezett a pénz az izsáki rendőrörsön agyonvert férfi édesapjának számlájára – mondta a Borsnak dr. Magyar György, a család jogi képviselője. Az áldozat tizenéves fia a gyámhatóságon keresztül kapja meg a kártérítést és hamarosan elutalják Bara József lánytestvérének pénzét is. A hozzátartozók azt mondják, örülnek a rendőrség hozzáállásának, de a pénz természetesen nem enyhíti a fájdalmukat.

Tízmilliók

Bár az ügyvéd pontos összeget nem említhetett, a Bors információi szerint a három hozzátartozó összesen tízmilliós nagyságrendű kártérítést kap.

Órákig verték

A Kecskeméti Nyomozó Ügyészség szeptember végén emelt vádat a két egyenruhás ellen, akik idén áprilisban halálra vertek egy lopás gyanúja miatt előállított férfit. Két órán keresztül ütötték áldozatukat, hol ököllel, hol tonfával. A férfi a számos sérülés mellett életveszélyes tüdőzúzódást, szegycsonttörést és sorozatos bordatörést szenvedett. Halálát a terjedelmes zsírszövet roncsolódása miatt kialakult zsírembólia okozta, pontosabban a fulladás, amit mindez kiváltott. Kiderült, az érintett rendőrök több embert is bántalmaztak korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik