Közélet

Órákat késnek a miskolci vonatok

sín (sínek, vágány, )
sín (sínek, vágány, )

Kilenc járat utasai bosszankodhatnak a veszteglő vonatokon egy kigyulladt mozdony miatt. Az egyik vonat 3 órát késik, de a többi is több, mint egy órát.

Egy magánvasút  tehervonatának mozdonya kapott lángra vasárnap délután a Budapest-Miskolc vasútvonalon Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomás és Mezőkövesd között. A trafóolaj gyulladt ki. Senkinek nem esdett baja.

Komoly késések

Mindkét vágányt lezárták, az utasoknak így jelentős késésekre kell számítaniuk – közölte a Mávinform. A térképes vonatinfo adatai szerint negyed hatkor 70-80 perces csúszással jártak a Miskolc és Budapest között közlekedő vonatok.

Hét óra előtt egy vágányon megindult a közlekedés. Ekkor több órás késéséről számolt be a MÁV.

Kecskemétnél autót gázolt a vonat

A Szolnokra tartó személyvonat oldalának ütközött egy személykocsi vasárnap délután Kecskemét és Lakitelek között a Világoshegynél lévő, sorompó nélküli vasúti átjáróban.

Tájékoztatásuk szerint senki nem sérült meg, de a helyszínelés befejezéséig nem közlekedhetnek a vonatok, így az utasoknak 20-30 perces késésekkel kell számolniuk – közölte a Mávinform, a vonatinfo azonban 70 perces csúszást mutat.

Fél 8 körül már rendben jártak a vonatok errefelé.

Pécsnél két vonat késik

A MÁV ugyan nem jelzett semmilyen balesetet, műszaki problémát a délnyugati vonalon, de 8 óra előtt két vonatnál jelzett 80 perces késést a vonatinfo.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik