Közélet

Korlátba verte párja fejét a komondoros Balogh

balogh (balogh)
balogh (balogh)

Beismerte párja összeverését Balogh József. A képviselő ököllel ütötte, a hajánál fogva rángatta Terikét, méghozzá többször.

Súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként Balogh József országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség.

Balogh József: Terike is iszogatott

Olvassa el nagy port kavart villáminterjúnkat korunk földesurával, Orbán Viktor tanyaügyi megbízottjával, az asszonyverő képviselővel.

Kattintson ide!

Az ügyészség közleményéből kiderül, a támadás idén április 28-án történt, reggel 6 óra körül, miután egy családi eseményről hazaértek fülöpházi tanyájukra. A politikus ittas volt és minden előzmény nélkül esett neki élettársának.  “Először négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel a sértett arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét” – olvasható a tájékoztatásban. Az asszony kiáltozott, a képviselő nevelt fia (Szabika, a trafikos – a szerk.) kelt a védelmére, így a nő el tudott menekülni a helyszínről.

Közölték, a képviselő a gyanúsítotti kihallgatáson a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tet.

Az ügyészség emlékeztetett: az áldozat súlyosan megsérült, darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsonttörést és egyéb sérüléseket szenvedett.

Pár hónappal ezelőtt leutaztunk a komondor hazájába, Fülöpházára. Videó is született, íme:

Tehén és disznó is ölhet embert, de mi van a vak komondorral?

Korábban volt egy anyagunk arról is, hogy vajon TÉNYLEG veszélyesek-e a vak komondororok. Ebben kitérőt tettünk a gyilkos szamarak és a disznóvágást meghekkelő sertések világába, de természetesen a látássérült ebek veszélyességi fokára is fény derült.

Ismeretterjesztő cikkünk ide kattintva érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik