Közélet

Majdnem halálra erőszakolták a kislányt elrablói

A hároméves szaúd-arábiai kislányt először elrabolták, majd utána többször is megerőszakolták. Életveszélyes állapotban került kórházba.

A síró kislányra egy kikötőben találtak rá, onnan szállították kórházba. Közben a rendőrség őrizetbe vett három férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ők rabolták el, tartották fogva és erőszakolták meg többször is az áldozatot.

A korház egyik alkalmazottjának tájékoztatása szerint a kislány tele van zúzódásokkal, testének lágy részein pedig a bőr is felrepedt, az intenzív osztályon kezelik. “Akik ilyen szörnyűségekre képesek, azok nem is emberek, sőt, az állatoknál is rosszabbak” – idézi az orvost az Emirates247.

Fotó: Emirates247

„Reméljük, a kislány hamarosan felépül mind a testi, mind a lelki sebekből és képes lesz teljes életet élni a későbbiekben” – nyilatkozta az egy másik alkalmazott a lapnak.

Az utóbbi időben megnövekedtek a gyerekrablások az országban, az előző hónapban a rendőrségnek több alkalommal is kiszabadítani olyan lányokat, akiket otthonukból raboltak el. „Minden esetben a lehető legkeményebben lépünk fel a gyerekrablókkal szemben, a legszigorúbb büntetés kiszabását kérjük” – idéz a lap egy helyi rendőrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik