Közélet

Elkapták a futónőket molesztáló férfit

futó (futó)
futó (futó)

Két nőt is zaklatott az elmúlt hetekben.

Egy nő múlt hétfőn tett bejelentést a rendőrségen, miután egy férfi Békécscsabán, az Erdélyi sor melletti körgáton molesztálta, miközben futott. Kerékpáron mögé hajtott és rácsapott a fenekére. Kiszemeltje megpróbált elszaladni előle, de az ütés miatt elvesztette az egyensúlyát és elesett. Kiabálni kezdett, a zaklató így inkább elmenekült  a közeli lakótelep felé.

A rendőrség szeméremsértés vétsége miatt indított eljárást, akkor még ismeretlen tettes ellen. A nyomozók adatgyűjtést végeztek, tanúkat kerestek és ellenőrizték a  térfigyelő kamerák felvételeit, így végül a napokban sikerült kideríteniük, ki rontott rá a futónőre.

Felmerült a gyanú, hogy a 25 éves férfinak nem ez volt az első “akciója”,  szeptember 24-én ugyanazon a környéken elővette a nemi szervét egy kocogó előtt és önkielégítést végzett.  A férfit így két rendbeli szeméremsértés vétség elkövetésével gyanúsították meg és őrizetbe vették.

A fiatal beismerő vallomást tett – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Suhintás a fenékre

A nőket így-úgy molesztáló elkövetők egyik őstípusa volt Budapesten egy alak, akit mindenki csak Füttyös Gyuriként ismert. Eredetileg Szabó Györgynek hívták, a foglalkozása autófényező volt – élete 1956-ig a többségi társadalom nagyjához hasonlóan alakult. Azonban egy orosz belövéskor keletkező légnyomás hatására megbolondult, innentől kezdve édesanyja gondozta, Gyuri pedig járta a várost, 1-2 forintokat kért az utcán, és a kezében egy friss Esti Hírlappal (más források Népsortot emlegetnek) ráhúzott a neki tetsző nők neki tetsző fenekére. Bántani senkit nem bántott. Egyesek szerint a 90-es évek közepén halt meg, de elképzelhető, hogy csak vidékre költözött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik