Közélet

Sörben úszott a 2-es főút

A baleset miatt terelni kellett a forgalmat.

A teherautó rakománya a 2-es számú főúton, Szendehely és Katalinpuszta közötti útszakaszon borult le. Sörös rekeszek landoltak az úton. Senki sem sérült meg, viszont a Budapest felől Rétság irányába haladó két forgalmi sávot le kellett zárni, hogy megtisztítsák az utat.

Fotók innen

A forgalmat csak kora este, nem sokkal fél 6 előtt sikerült ismét ráengedni a sörben fürdetett útszakaszra.

Farönkök, kukorica, gázpalackok és sertések

Hasonló “sörös” baleset történt tavaly augusztusban Budapest X. kerületében is. A rakomány a Gyömői út és a Sibrik Miklós út kereszteződésénél borult le a járműről.

De idén sem volt hiány a szokatlan “úttorlaszokból”. Két hete az M6-os autópálya dunaföldvári északi kijárója és az M8-as dunaújvárosi kijárója között kellett teljes útzárat elerendeni, miután felborult egy farönköket szállító kamion.

Szeptember elején, a 26-os úton igen veszélyes áru landolt az aszfalton, a Sajószentpéter előtti gázpalackok szóródtak szét egy körforgalomnál

Másfél héttel korábban egy kukoricát szállító teherautó rakomány esett az útra Debrecenben. A történtek miatt komoly torlódás alakult ki.A kiborult terményt egy kisteherautóra lapátolták át, ez jó ideig eltartott.

Májusban egy dodgem miatt kellett teljes útzárat elrendelni, miután kanyarodás közben megbillent a cirkuszos kamion. Tavasszal pedig egy sertéseket szállító teherautó borult fel, a kétszáz állatból 120 a helyszínen elpusztult.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik