Közélet

Benéztek a rendőrök egy klipforgatást

Bandaháborúnak nézték a zsaruk az egyik ismert rapper klipjének forgatását. Mr. Busta legújabb videó­ját a Csepel Művek egyik elhagyatott csarnokában készítették – írja a Blikk.

A rendőrség állítólag egy szökevény bűnözőt vélt felfedezni a rapperek között. Október elején ugyanis két férfit késeltek meg a Tréning nevű csepeli szórakozóhelyen. A támadók közül többet elfogtak a zsaruk, Putnoki Attila azonban még szökésben van.

A Blikk cikke szerint az autócsodákkal érkező, kisportolt testalkatú, rövid hajú emberek a filmforgatás előtt egy gyorsétteremnél várakoztak. Így könnyen szemet szúrtak a rendőröknek, ezért már itt igazoltatni kezdték őket.

Ezután továbbmentek a gyárépületbe, ahol elkészítették a videoklipet. A rapper és barátai természetesen engedélyt is kértek a forgatásra. Erről azonban nem mindenki tudott. A forgatás után egy másik helyszínen a szereplők egy részét szinte lerohanták a rendőrök.

„Hiába mondtuk, hogy engedélyünk van, mindenkit igazoltattak. Mint később megtudtuk, egyikükben a körözött Putnoki Attilát vélték felismerni. Természetesen tisztáztuk a szituációt, de elég kellemetlen volt a dolog” – mondta az egyik résztvevő. Mr. Busta nem neheztel a munkájukat végző zsarukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik