Közélet

Fekete miséket tarthattak az elhagyatott házban

woodoo (voodoo, )
woodoo (voodoo, )

Emberi maradványokat, szarvakat, és baljós halálfej-maszkokat találtak

Legalább tizenöt éve, a férje halála óta nem látta az ingatlant az özvegy, akinek a birtokról előkerültek a hátborzongató leletek. A hölgy nem sokkal férje eltávozta után elhagyta Coloradot és Panamába költözött. Most úgy érezte itt az idő lezárni a múltat: felbérelt egy céget, hogy szedjék annyira rendbe az ingatlant annyira, hogy eladható legyen. Sejtette, hogy a hosszú évek alatt leromlott az épületek állapota, azt azonban nem, hogy egy okkultista költözött be időközben, így nagyon meglepődött, amikor a takarítók helyett a nyomozók keresték fel a ház és a hozzá tartozó fészer miatt – írja a The Independent.

A nyomasztó levegőjű helyet állatszarvak, koponya maszkok és csontok díszítették. A polcokon bozótvágó kést, egy különös jogart, egy csapzott barna parókát is találtak, illetve egy életnagyságú, lila rongyokba öltöztetett, gyöngysorral és koronával ékesített marionett bábot. A nyomozók érdeklődését azonban néhány emberi csont keltette fel. Lábszárcsontokat és egy hiányos koponyát találtak: ezeket a laboratóriumba küldték DNS vizsgálatra.

A tulajdonoson kívül a szomszédokat is sokkolták a felfedezések, egyikük sem látott, vagy hallott semmi szokványosat az épület körül. A rendőrök szerint az első feladat kideríteni, hogy történhetett-e bűncselekmény a helyszínen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik