Közélet

Felszakította hatéves fia herezacskóját, majd visszaragasztotta

pillanatragasztó (pillanatragasztó, )
pillanatragasztó (pillanatragasztó, )

A kisfiú nemi szervét akkor szakította majdnem teljesen szét, amikor dühében teljes erőből magához rántotta.

A 34 éves amerikai katonafeleség látva a négy centiméter hosszú szakadást, ahelyett, hogy orvoshoz vitte volna a fiút, saját maga akarta helyrehozni, amit dühében tett. A Jennifer Marie Vargas nevű nő pillanatragasztót vett elő, majd miután alkohollal lemosta a négy centiméter hosszú sebet, pillanatragasztóval próbálta helyrehozni a sérülést. Ezután papírtörlőkkel tömte tele a fiú alsónadrágját és az ágyába parancsolta a gyermeket – jelentette a Houston Chronicle és a News4 televízió.

Amikor a gyerek apja hazatért a San Antonióban lévő katonai támaszponton lévő házba, a hatéves kisfiút sírva találta az emeleti hálószobában. Rögtön észrevette, hogy a gyerek alsónadrágja csupa vér, majd látva sérülését, azonnal kórházba vitte, ahol a nagy fájdalmaktól szenvedő gyereket megműtötték. A kisfiú azóta már jobban van, és apja felügyelete alatt áll.

A herezacskótépő anya ellen súlyos testi sértés vádjával indított eljárást az FBI. Akár tíz évig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádpontokban.

Ibolya tudja, milyen ez

2000-ben bajnoki döntőt játszott a BVSC és az FTC vízilabda-csapata, s Ibolya Tamás, fiatal BVSC-s játékos – emlékei szerint Hesz Mátétól – szenvedett súlyos heresérülést. Hihetetlen, de a tízcentis szakadás ellenére Ibolya a vízben maradt, extázisban játszott, csak a cserénél érzékelte, milyen nagy baj is történt. A hátán még – hab a tortán – egy harapásnyommal vitték a MÁV Kórházba megoperálni. Ibolya ügye nagy port kavart, mindenki megszólalt pro és kontra az ügyben, aki számít a vízilabdában. Egyesek szerint ez már tényleg megengedhetetlen eset volt, míg mások azt bizonygatták, a nemi szervek rángatása (és az abból eredő sérülések) még belefér a játék harcosságába. Annál is inkább durva az ügy, mert a vízilabdázókon mindig két alsónadrág van, tehát el tudjuk képzelni, micsoda adok-kapok mehet ott a víz alatt. Ibolya nem hagyta abba a játékot, sőt már a következő mérkőzésen szerepelni akart, az orvosi tiltás ellenlre. A játékos 2009-ben, 35 évesen vonult vissza, és dániai konzulként dolgozott tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik