Közélet

Vádat emeltek a margitszigeti szatír ellen

bilincs(2)(1)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )
bilincs(2)(1)(1)(1)(960x640).jpg (bilincs, )

A férfi meztelen alsótesttel mutogatta magát. Futók kapták el.

Vádat emelt V. és XIII. Kerületi Ügyészség a margitszigeti szatír ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróságon – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség csütörtökön. A férfinak szeméremsértés miatt kell felelnie. Ezért maximum két évet kaphat.

Nem állt le

A vádirat lényege szerint a férfi tavaly áprilisban kétszer is megjelent a Margit-szigeten, hogy kielégítse vágyait: a nemi szervét mutogatta az arra futó nőknek. A második alkalommal a rendőrségen kötött ki, miután egyik kiszemeltje értesítette az egyenruhásokat.

A vádlott idén szeptemberben megint lebukott, ismét meztelen alsótesttel, szeméremsértő módon mutogatta magát mások előtt. Pechjére egy arra futó társaság kiszúrta, mit csinál, és elkapták, majd visszatartották mindaddig, míg a rendőrök a helyszínre értek.

A férfi jelenleg hári őrizetben van, ám a kerületi ügyészség indítványozta, hogy kerüljön rács mögé.

Randevú és kíméletlen lecsó

Ahogy arról a Hír24 beszámolt, a rendőrök szeptember 15-én kapták el az említett szatírt, sőt, aznap egy “kollégája” kezén is kattant a bilincs. Utóbbi férfit az Árpád híd felöli behajtónál szúrták ki járókelők az éjjeli órákban. Épp a sorompónál lévő útpadkán ülve mutogatta magát. A 41 éves férfi – a rendőrség megfogalmazása szerint – „felsőruházatához nem illő átlátszó női harisnyanadrágot” viselt.  Igazolvány nem volt nála,azt mondta, nem tudta volna hová tenni, és különben is egy hölggyel van randevúja.

Alig nyolc órával később akadt horogra a hamarosan bíróság elé kerülő szatír is.  Ő sem vett túl sok ruhát magára, sőt: a bokrok között bujkált, onnan leselkedett, tette mindezt majdnem teljesen pucéran. Pechjére négy fiatal kiszúrta őt, egyikük kiugrasztotta a bokorból, majd közösen üldözni kezdték. A hajszába becsatlakozott hátrom futó is. Végül a társaságnak sikerült utolérnie a finoman szólva is lenge öltözetű alakot. Körbevették és nem engedték el a járőrök kiérkezéséig. A férfi a rendőröknek azt mondta, lecsót evett, ami meghajtotta, ezért ment a bokrok közé és ezért volt meztelen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik