Közélet

Horror az M3-ason – Üldözhették a milliomosnőt

Eva Rezesová, szlovák gázoló (rezesová, )
Eva Rezesová, szlovák gázoló (rezesová, )

Barátja mindössze harminc kilométerre volt tőle.

Nem egyedül Eva Rezesova száguldott az M3 autópályán tavaly a tragédia éjszakáján, párja végig a szlovák milliomosnő nyomában volt – írja a hvg.hu. A lap birtokába került  híváslisták alapján a férfi barátnője után jött Magyarországra, nagyjából 30 kilométer híján sikerült is utolérnie, miközben folyamatosan hívogatta telefonon. Az egyelőre kérdéses, hogy ennek a menekülésszerű akciónak volt-e szerepe a négy halálos áldozattal járó balesetben.

A milliomosnő egykori párja szerint Eva Rezesová akkor viselkedett így, amikor a kelleténél többet ivott.

Hogy az asszony tudta-e, hogy követik, nem derült ki. A hvg.hu munkatársa felhívta a férfit, aki – bár meghallgatta kérésüket – mindössze annyit válaszolt, hogy „ezt nem szeretné dokumentálni”.

Mint ismert, a végzetes baleset több mint egy éve, augusztus 21-én hajnalban történt az M3-as autópályán. Az ittas nő, Eva Rezesova terepjárójával egy kocsinak ütközött: hátulról szaladt bele a járműbe, amely így nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az autó kigyulladt, benne négy utasával. Hárman bennégtek a kocsiban, negyedik társuk két nappal később, a kórházban belehalt sérüléseibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik