Közélet

Nincs több foci sztriptízklubban!

Annyira hervasztóan játszik a csapat, hogy a lányoknak esélyük sincs a hangulatteremtésre.

Rick Kabaréjában egyébként megbecsülik a sportőrült vendégeket: a weblapjukra feltöltött képek tanúsága szerint olykor kosárlabda- és baseballtematikájú estekkel lepik meg a nagyérdeműt, de New York Giants idei szezonban nyújtott, szó szerint hervasztó teljesítménye drasztikus lépére kényszerítette a menedzsmentet.

A Rick’s kosárlabda-válogatottja – forrás: ricksnewyorkcity.com

„Mutogatom itt az új 34D-imet, és állandóan kapom a bókokat, kivéve a Giants-meccsek után. A srácok olyankor nagyon le vannak eresztve, ezt az egész focidolgot… azt hiszem, túl komolyan veszik” – idézi egy Yvonne nevű táncosnő panaszát a New York Post.

„A legutóbbi Eagles–Giants meccsen legalább száz szexi, félmeztelen lány szaladgált itt” – teszi hozzá egy másik művésznő, Alexandra – „de amint a második félidőre világossá vált, a Giants újra veszíteni fog, lőttek a hangulatnak.”

A vezetőség is észrevette, hogy az idén eddig nyeretlen Giants annyira elszomorítja a vendégeket, hogy azon még a lenge öltözetű művésznők sem tudnak segíteni. Jobbára csak némi sör fogy, alig vándorol egy-két dollár a tangákba. Ez nem mehet így tovább, döntöttek: nem vetítenek több Giants-meccset a bárban, amíg a csapat teljesítménye nem javul.

Reméljük, a kecses lányoknak ezentúl több sikerük lesz a manhattani férfiak felvidításában, ha már a nagydarab fickóknak nem sikerült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik