Közélet

Kiengedték a késelésbe keveredett kick-box világbajnokot

bilincs (bilincs)
bilincs (bilincs)

Az ügyészség nem indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.

Kiengedték kedd este a csepeli kocsmában történt támadás egyik gyanúsítottját, B. Oszkárt. Csics Péter, az egykori élsportoló ügyvédje a Hír24-nek elmondta, az ügyészség nem indítványozta a férfi előzetes letartóztatását. Mint mondta, ügyfelét garázdasággal és súlyos testi sértéssel gyanúsítják, ő nem késelt meg senkit.

A Hír24 úgy tudja, a rendőrség szerette volna, ha a férfi rács mögé kerül, ezért kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Beismerte, hogy ott volt

A 47 éves edző egyébként beismerte, hogy ott volt a kocsmában, ám azt mondta, ő nem szúrt. Leyrer Richárd, a Magyar Kick-Box Szövetség elnöke a Sport24-nek kedden azt mondta, Oszkár  kiváló versenyző volt. Nehéz körülmények között nőtt fel, sportolói karrierje után pedig sok mindennel próbálkozott és ők is rengetegszer akartak neki segíteni, de nem sikerült. Az aktív sportot 26 évesen fejezte be.

A szurkálót keresik

A rendőrség két embert fogott el a csepeli kocsmában történt összetűzés kapcsán. A volt kick-box világbajnokot a történtek után őrizetbe vették, huszonéves társát azonban gyanúsítotti kihallgatása után azonnal kiengedték. Most mindketten szabadlábon védekezhetnek. Harmadik társukat – Putnoki Árpádot – aki a gyanú szerint többször megszúrta a söröző két vendégét késével, még keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik