Közélet

Macskaeledel-evés közben érték tetten a meztelen betörőt

A különös bűncselekmény indítéka egyelőre tisztázatlan.

Különös epizód zavarta meg az új-mexikói Wolfersperger házaspár csendes vasárnap estéjét – számolt be egy több mint bizarr esetről a KRQE televíziós társaság híradója. Házukba egy zavartnak látszó fiatalember kopogott be, aki először a telefonjukat akarta használni, majd arra kérte őket, engedjék meg, hogy a verandájukon aludjon.

width forrás: Krqe News 13

Visszautasították a fiatalembert, majd néhány perc múlva csörömpölést hallottak a konyhai, hátsó bejárat felől. Azonnal rendőrt hívtak, és jelentették: éppen kirabolják a házukat. Az egyenruhások alig hittek a szemüknek, amikor Wolferspergerék konyhájába léptek: a később Roy Kincaidként azonosított 22 éves férfi anyaszült meztelenül kuporgott a padlón és a macska tálját dézsmálta, majd a földre feküdt és a hüvelykujját kezdte szopogatni. Amikor kérdőre vonták, megragadott egy tapétavágó kést és a saját torkához szorította, és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, ha megközelítik.

A rendőrök könnyen ártalmatlanná tették és letartóztatták a férfit. A betörés minősített esetével vádolták meg, mivel tette elkövetésekor életveszélyes fegyver volt nála, s ez súlyosbító körülménynek számít. A rendőrségen kiderült, a fiatalembernek már volt korábban dolga a törvénnyel: lopás és kábítószer-birtoklás is van már a rovásán. A hatóság gyanítja, hogy a meztelen betörés utóbbival lehet szorosabb összefüggésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik