Közélet

Csákánnyal a fejében buszozni küldték

Csákány (csákány, )
Csákány (csákány, )

Kész csoda, hogy nem halt szörnyet - millimétereken múlt a 37 éves férfi élete.

Az angol Sheldon Mpofu meg akarta forgatni a földet a kertjében, ezért nyúlt a csákányhoz. A munka során azonban nem volt elég figyelmes: a kifeszített ruhaszárító zsinór nemcsak megakasztotta, hanem óriási lendülettel vissza is vágta az eszközt.

A csákány a férfi homlokába ékelődött, mégsem ölte meg. S bár szerintünk már ez is megdöbbentő, az se semmi, hogy az angol beteg igazi úr maradt, és az egészségügyi szolgálat “nem vészhelyzetekre” fenntartott számát tárcsázta, hogy némi tanácsot kérjen. A vonal túlsó végén arról kapott tájékoztatást, hogy sérülése minden bizonnyal nem életveszélyes (hogy mi?!), ezért Sheldon bekötötte a buksit és csákánnyal a fejében megvárta a menetrendszerinti buszt.

A kórházban a röntgen és a CT segítségével hamar kiderült, hogy a csákány meglepően mélyre hatolt, s a férfi egyetlen szerencséje, hogy a koponya egyik üres üregében talált magának helyet – millimétereken múlt az élete. Így viszont elég volt öt varrat, fájdalomcsillapító, antibiotikum és egyetlen éjszaka a kórházban.

Immáron az egyetlen panasza némi fejfájás, de ez talán nem annyira meglepő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik