Közélet

Megölték és megerőszakolták a fiatal anyát

A 36 éves nő futni ment. Megfojtották és meggyalázták. Budapesten történt, Soroksáron. Schobert Norbi osztotta meg a történetét a Facebookon.

Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát. Miután megölték, megerőszakolták – osztotta meg a Facebookon egykori iskolatársa feleségével történteket Schobet Norbert.


Fotó: Facebook/Norbi Update

A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és folyton terrorizálták lakókörnyezetüket. “A hírt egy szintén egykori és ottani kollégám juttatta el hozzám. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak”  – teszi hozzá Norbi.

A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatja.

A rendőrség csütörtökön az alábbi szűkszavú közleményt adta közzé:

“Holtan találtak egy nőt Soroksáron.

Budapest XXIII., Szigetdűlő területén 2013. szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik