Közélet

Újabb focidrukkerre csaptak le a rendőrök – videóval

Drukker (drukker)
Drukker (drukker)

A múlt vasárnapi Fradi-Újpest meccs kapcsán négy embert állítottak elő. Most újabb szurkolóval bővült a gyanúsítottak köre.

Az egyenruhások vasárnap délután négy embert állítottak elő a Ferencváros 3-1-es győzelmével végződő mérkőzés után. Három embert garázdaság, egyet pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt vittek be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön közölte, újabb szurkolót vontak kérdőre, a 25 éves garázdára kedden csaptak le, amiért részt vett a meccs végi rendbontásokban. A fiatalt őrizetbe vették sőt, kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Ahogy arról a Sport24 beszámolt, öt perccel a mérkőzés vége előtt a ferencvárosi drukkerek egy csoportja áttörte a kerítést, ez a vendégtábort is alaposan felhergelte. A rohamrendőrök azonban mindkét csoport előtt sorfalat álltak, a lila-fehérek néhány drukkerét könnygázzal kellett megfékezni. A meccs lefújása után a ferencvárosi szurkolók egy része berohant a pályára ünnepelni, az egyenruhások azonban megakadályozták a nagyobb rendbontást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik