Közélet

Elkapták a dohányboltok rémeit

dohánybolti rablók (dohánybolti rablók)
dohánybolti rablók (dohánybolti rablók)

A kiskunfélegyházi dohányboltot kifosztó párost csütörtökön kapták el a rendőrök Orosháza határában. A gádorosi földúton állították meg őket. Ugyanis még mindig azt a “körözött kölcsönautót” használták, amit a rablásnál is. Látták is őket sokan furikázni, köztük a jármű tulajdonosa.

Kiderült, a két férfinak egy harmadik társa is volt. A nő is a kapitányságon kötött ki. Hogy neki mi volt a szerepe a rablásban, egyelőre nem árulták el. Jelenleg mindhárman őrizetben vannak és a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

A két férfi múlt csütörtökön, az esti órákban sétált be a kiskunfélegyházi dohánybolt ajtaján. Úgy tettek, mintha nem ismernék egymást, egyikük vásárolt, a másik várt a sorára. Végül utóbbi rabló a pult mögé lépett és lefogta a lányt, cinkosa pedig ezalatt komótosan „kitakarította” a kasszát. A filmbe illő jelenetet biztonsági kamera rögzítette.

Szerdán a rendőrség felhívást tett közzé, miszerint sikerült azonosítaniuk a párost, nevüket közzétették és képet is közöltek róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik