Közélet

Félmilliót fizetnek a brutális trafikrabló „fejéért”

dohanyboltos-tamado(960x640).jpg (nemzeti dohánybolt, rablás, )
dohanyboltos-tamado(960x640).jpg (nemzeti dohánybolt, rablás, )

A fiatal akcióját kamera rögzítette, kép is készült róla, mégsem sikerült a nyomára bukkanni.

Összesen bruttó ötszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel Budapest Rendőrfőkapitánya annak, aki segít azonosítani azt a fiatalt, aki szeptember 5-én kirabolt egy XIX. kerületi Nemzeti Dohányboltot és életveszélyesen megsebesítette az alkalmazottat.”A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi” – olvasható a felhívásban, hozzátéve: bármikor visszavonhatják a díjat.

A trablót biztonsági kamera rögzítette és kép is készült róla, ezeket a rendőrség közzétette, egyelőre eredménytelenül. Mint ismert, a rendőrség által közzétett videón látható, ahogy a  kapucnis  támadó „fegyverével” a kezében belép az üzletbe, nyugodtan és rágózgatva, majd – miután összeverte a boltost –  leült és kiszedte az összes papírpénzt a kasszából. A Hír24 úgy tudja, egy vascsövet használt. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz, ezek szerint továbbra is  ismeretlen tettes ellen.

A fiataltaz utcán egy másik biztonsági kamera is rögzítette.

A rabló körülbelül 25 év körüli és 170 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi.  A támadáskor fehér kapucnis pulóvert, kék színű farmer halásznadrágot és fekete félcipőt viselt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik