Közélet

Saját vérével írta a falra a gyilkosa nevét

A rablógyilkosbanda brutálisan végzett hat áldozatával, akik közül Magdolna még le tudta írni, „Zsol”, mielőtt megölték volna – írja a Blikk.

A közel két éve történt bűntény során S. Imrét, feleségét, Magdolnát, a fiát, Csabát és annak élettársát, Krisztinát a diósdi fiatalember, H. Viktor kivégzése után gyilkolták meg. A brutális tettekre, amelyeket a gyanú szerint B. Zsolt és Dragan Bajic (39) követett el, nincs magyarázat.

A banda két tagja először Csabával végzett a sátorban. Baltával verték agyon, majd Imrét vették célba, akit szintén kegyetlenül bántalmaztak. Magdolnára és menyére, Krisztinára álmukban támadtak rá. Felverték őket, a halálra rémült Krisztinát kivezették a sátorból. Elhitették vele, hogy nem bántják, majd megfojtották.

Az idősebb Magdolnát ütötték, taposták, rugdosták. Az asszony azonban a Blikk információi szerint az ütlegek közben a saját arcáról letörölt vérrel felírta gyilkosa nevét a falra: „Zsol”. A nevet azonban nem tudta teljesen felfesteni, B. Zsolt ugyanis észrevette, mit csinál.

A rendőrség 2011 augusztusában fogta el a szerb Dragan Bajicot és három magyar társát, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Legalább öt embert gyilkoltak meg kegyetlenül a csepeli, eperföldnek nevezett területen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik