Közélet

Éheztettek, bezártak és sanyargattak két lányt Zuglóban – videóval

A pár abból élt, hogy prostitúcióra kényszerítették a lányokat. Egyiküket még keresik a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a pár egy zuglói albérletben tartotta fogva a áldozatait: augusztus elejétől egy budapesti, 28-tól pedig egy baktalórántházi fiatalt. Arra kényszerítették mindkettőjüket, hogy testüket pénzért árulják. Mindeközben éheztették, fenyegették őket, egyiküket a férfi többször megverte – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az egyik lánynak csütörtökön valahogy sikerült felhívnia a rendőröket. A fővárosi egyenruhások a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték, mert félő volt, hogy a fogva tartók fegyvert hordanak maguknál.

Hamarosan megjelentek a XIV. kerületi lakásnál és kiszabadították a két nőt. A tetteseket ott nem találták, ám fél órával később a 37 éves nőt sikerült elfogniuk tartózkodási helyén. Párja azonban kereket oldott. Az asszonyt szombaton előzetes letartóztatásba helyezték, élettársa, a 47 éves Németh László ellen pedig körözést adtak ki. Hogy minél előbb kézre kerítsék, képet tettek közzé róla.

A rendőrség kéri, akinek érdemi információja van a bűncselekményről, esetleg tudja, hol lehet a férfi, tegyen bejelentést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik