Közélet

Vérben úszott a dohánybolt

trafik (trafik)
trafik (trafik)

Megkéselt férfi kért segítséget egy váci úti dohányboltban. A támadókat a riasztóval sikerült menekülésre bírni.

A budapesti Váci úton lévő nemzeti dohánybolt értékesítőjére vasárnapra virradóra törték rá az ajtót. Azt hittem, rablótámadás, mert azt hajtogatta a két fiatal férfi, hogy azonnal zárjam be az ajtót. Furcsa volt, hogy nem a kassza felé igyekeztek, hanem a bejáratnál maradtak. Azt magyarázták, hogy az egyiküket megkéselték, de vérnyomot nem láttam – idézi a Bors.

A következő pillanatban azonban hárman is nyomultak kintről az ajtó felé, üvöltöztek, verték a kirakatot, kirajzolódott az egyikük kezében egy kés körvonala. Beindítottam a riasztót, mire a rohamnak vége szakadt. A sápadt férfi kapucnis pulcsija alatt, a pólója hátsó részén látszott egy piros folt, s ahogy feltűrte, elkezdett belőle ömleni a vér.

A boltos úgy tudja, a támadók a 4-6-os vonalán lányokat molesztáltak, majd a védelmükre siető párosnak estek. A vesére irányuló, artériát is érő szúrás a Nyugati téri megállóban érte egyiküket, aki társával mintegy kétszáz métert futott, mire meglátták az éjjel-nappal nyitva tartó üzletet. Az elkövetőket keresi a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik