Közélet

Tolnai tragédia – öt gyerek maradt árván a sofőr után

Osszetort-szelvedo(960x640)(1).jpg (szélvédő, összetört,)
Osszetort-szelvedo(960x640)(1).jpg (szélvédő, összetört,)

A balesetben hat ember halt meg, négyen a helyszínen, ketten még aznap éjszaka a kórházban.

Vizsgálja a rendőrség, hogy valóban egy bűncselekmény helyszínéről menekültek-e abban a kocsiban, amely frontálisan ütközött szerdán este a 6-os úton egy másik autóval – erősítette meg a Bors értesülését a megyei rendőr-főkapitányság. Arról, hogy pontosan milyen esetet vizsgálnak, egyelőre semmit sem árultak el.

A beszámolók szerint a halálos előzésbe kezdő autóban utazók rokoni kapcsolatban álltak, egy neve elhallgatását kérő ismerős az MTI-nek azt állította, egy ötgyermekes házaspár volt közöttük. A Bors megtudta: egy faddi család tagjai az áldozatok, egy testvérpár, párjaik, valamint a fivérek unokatestvére. Az ötgyermekes, 42 éves apa  állítólag 16 évet ült börtönben, és a település lakói nem szívlelték.

A baleset szerda este történt, Tolna és Paks között. Az egyik autós előzni akart, ám amikor látta, hogy szemből egy kocsi érkezik, megpróbált visszatérni sávjába, de elvesztette uralmát a jármű felett. Ezután ismét a másik oldalra került és az autó a bal elejével nekicsapódott a szemből jövő autó bal elejének. Négyen a helyszínen meghaltak, két embert kórházba vittek a mentők, de hiába küzdöttek értük az orvosok, még az éjjel belehaltak sérüléseikbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik