Közélet

Áldozatait hibáztatja a milliomos szlovák gázoló

szlovák gázoló (ingyenes, eva rezesova)
szlovák gázoló (ingyenes, eva rezesova)

A gyászolók úgy tudják, a négy ember életét követelő baleset okozója, Eva Rezesova a vétlen autó sofőrjét teszi felelőssé a történekért.

A milliomosnő ügyvédjének indítványa szerint egy újabb műszaki szakértőt szeretnének kirendelni, akitől egyebek mellett arra a kérdésre várnak választ, hogy a másik kocsi hirtelen sávváltását a szakértő által megjelölt 170 kilométer per órás sebességgel észlelhette-e időben az ittas sofőr. Ebből következően a nő védekezési stratégiája az, hogy ő szabályosan, igaz, egy kicsit gyorsan közlekedett, amikor váratlanul elé vágtak, így már nem tudta elkerülni az ütközést – írja a Blikk.

Dr. Hantos Ádám, a hozzátartozók ügyvédje nevetségesnek tartja az indítványt, mondván, már két, egymástól független szakértő is kizárta ennek lehetőségét.

A lap úgy tudja, a rokonok furcsállják, hogy a kábítószeres befolyásoltságot nem sikerült bebizonyítania a rendőrségnek. Információik szerint ez azért történt, mert a vérvételkor nem vettek tőle elég vért, így csak kétféle kábítószerre tudták elvégezni a teszteket.

Mint ismert, a baleset egy éve, augusztus 21-én hajnalban történt az M3-as autópályán. Eva Rezesova terepjárójával egy kocsinak ütközött: hátulról szaladt bele a járműbe, amely így nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az autó kigyulladt, benne négy utasával. Hárman bennégtek a kocsiban, negyedik társuk két nappal később, a kórházban belehalt sérüléseibe

Ajánlott videó

Olvasói sztorik