Közélet

Rendőrautókat rongált az őrjöngő férfi

rendorseg(960x640)(21).jpg (rendőrség, helyszínelés, )
rendorseg(960x640)(21).jpg (rendőrség, helyszínelés, )

Nem mehetett be egy szórakozóhelyre, ezért gerjedt haragra. Már az ügyészek kezében van.

A 27 éves esztergomi fiatalember még márciusban esett neki egy rendőrautónak, miközben az egyenruhások egy szórakozóhelyen tűzszerészeti átvizsgálást végeztek. A férfinak nem tetszett, hogy a bombariadó miatt nem mehet be. Kiabálni kezdett, dühöngött, majd az egyik járműről letörte a rendszámtáblatartót és a hátsó ablaktörlő lapátot, a másikról pedig erőszakkal levette az antennát, az ablaktörlőjét pedig tönkretette.

A férfit a nyomozók másnap elfogták. Kihallgatásán minden beismert, sőt, elmondta azt is, hogy hazafelé bemászott egy esztergomi autókereskedés udvarára ahol további öt kocsiban tett kárt. Miután beszéltek vele, az egyenruhások átkutatták az otthonát. A lakásán egy rendszámtáblát találtak, melyről a gyanúsított azt mondta, pár hónapja törte le egy buszról.

A férfi ellen kisebb kárt okozó folytatólagosan elkövetett rongálás és garázdaság valamint két rendbeli kisebb értékre elkövetett lopás gyanúja miatt folyt az eljárás, egészen mostanáig. A nyomozást a rendőrség lezárta, és a napokban vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik