Közélet

Balesetek napja az ország útjain

m7-es autópálya (m7-es, autópálya, )
m7-es autópálya (m7-es, autópálya, )

Egymást érik a karambolok a sztrádákon. Az M1-esen négy vagy öt autó szaladt egymásba, ezért útzár van. Korábban lezárták az M7-es autópályát is az érdi lehajtónál.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán röviddel 12 óra után történt baleset. A 118-as kilométer közelében négy vagy öt autó ütközött össze, egyelőre nem tudni, vannak-e sérültek. Az utat lezárták. Az Útinform azt javasolja, hogy aki teheti, a 81-es főúti csomópontban, a 115-ös kilométernél térjen le az M1-es autópályáról.

Délelőtt 11 óra körül 3 gépjármű ütközött össze az M7-es autópálya 15-ös kilométerénél.  A baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Érdnél a Letenye felé vezető oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint két ember könnyebben sérült a balesetben.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az MTI-nek azt mondta, hogy az M7-es Balaton felé vezető oldalán a 30-as kilométernél – ugyancsak 11 óra után nem sokkal – is baleset történt; egy motorost gázoltak el, a helyszínelés tart. Itt nincs pályazár, de csak egy sávon tud haladni a forgalom.

Szombaton reggel és délelőtt több baleset is akadályozta a forgalmat az M7-es autópályán a Balaton felé, nem sokkal 12 óra előtt azonban a forgalom az érdi lezárás kivételével folyamatos volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik