Közélet

Elkapták a pécsi szablyás rablót

szablyas-rablo(960x640).jpg (szablya, rabló, )
szablyas-rablo(960x640).jpg (szablya, rabló, )

A maszkos férfi akcióját kamera rögzítette, ennek ellenére hosszú hónapok után bukott csak le, de nem akárhogy: üldözéssel, balesett zárult a kaland.

Az emlékezetes pécsi rablás elkövetője a napokban akadt fenn egy közúti ellenőrzésen. Menekülni próbált a rendőrök elől, ám manőverezés közben balesetet szenvedett. Miután elkapták, átvizsgálták a kocsiját , a csomagtartó pedig „régi ismerőst” rejtett: egy nagyobb méretű kést, amit az elvégzett szakértői vélemények szerint bizony összefüggésbe hoztak aegy februári bolti rablással. A férfi kihallgatásán végül mindent beismert.

Ahogy arról beszámoltunk, a férfi jött és ment, a pénztárgép darabokban végezte. A maszkos férfi február közepén hajtotta végre pénzszerző villám-akcióját, berontott egy pécsi kisboltba, határozott léptekkel a pénztárgép, egyúttal az eladó felé vette az irányt. A riadt nő rögtön arrébb ugrott, majd alig néhány pillanattal később felkapott egy kést a pultról, maga elé tartotta, végül közelebb merészkedett. A rabló ekkor elrettentésképp suhintott egyet „fegyverével”. A maszkos támadó közben kitépte a helyéről a pénztárgépet, próbálta az ajtó felé húzni, az apró szétszóródott a földön. Fogta a kasszában lévő bankókat – hatezer forintot – és eliszkolt.

Most azonban nem ússza meg a számonkérést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik