Közélet

Balesethegyek és őrületes dugó az utakon

autopalya-dugo(960x640)(5).jpg (autó, dugó, autópálya, )
autopalya-dugo(960x640)(5).jpg (autó, dugó, autópálya, )

Brutális dugó, lángoló traktor, négyes karambol, ütköző teherautók - egymást érik a balesetek.

Még mindig lépésben lehet csak haladni az M0-ás autóúton. A Duna-híd és az M5-ös autópálya között balesetnek nyoma sincs, mégis elképesztő méretű a kocsisor, csak araszolnak a járművek, 15-28 kilométer közötti a kocsisor.  Korábban, valamivel arrébb egy lángoló autó okozott kisebb fennakadást.

Időközben pedig – csak úgy, mint korábban az M0-áson – a 6-os főúton is kigyulladt egy jármű, ezúttal egy bálát szállító traktort kellett oltani. A munkagép  Pécs határában borult fel. A rendőrség félpályás útzárat rendelt el, egyenruhások irányítják a forgalmat.

Az M31-es autópálya M0 felé vezető oldalán, a 2-es kilométernél két teherautó rohant egymásnak, a helyszínre mentőhelikopter érkezett, emiatt le kellett állítani a forgalmat. A sor körülbelül két kilométeres.

Baleset lassítja a forgalmat a 3-as főúton is, a halmaji elágazás és Aszaló között, miután a 207-es kilométernél négy autó ütközött. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Az M30-as autópályán is akadozik az élet, a 5-ös kilométernél, Miskolc felé felborult egy kocsi, a belső sávot emiatt lezárták – derül ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik