Közélet

Eltűnt egy négyéves egy budapesti óvodából

ovoda(1)(210x140)(2).jpg (óvoda)
ovoda(1)(210x140)(2).jpg (óvoda)

A rendőrség már keresi a kicsit.

„Keressük a képen látható Kovács Liliánát, aki tegnap, 2013/07/29-én tünt el Budapesten a XIX. kerületből. Aki bármit tud vagy látná a kislányt kérem hívja a XVIII. vagy XIX. kerületi rendőrkapitányságot vagy a 112-t. Nagyon kérlek, osszátok meg minél többet, hogy haza kerülhessen! Köszönöm” – ez csak egy a számos felhívás közül, amely a csöppség eltűnésére hívja fel a figyelmet a Facebookon. Tízezrek osztják meg, és a “tábor” egyre csak gyarapszik, a közösségi portált elárasztották a szőke hajú óvodás képeivel.

A rendőrségen kívül egyéb elérhetőséget azonban senki sem tett közzé, így a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál érdeklődtünk, hogy valóban keresik-e a négyéves Liliánát. “A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytat büntetőeljárást kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség elkövetése miatt” – ez állt a válaszlevélben, melyet megkeresésünkre küldtek. Még annyit fűztek hozzá, hogy mivel folyamatban lévő eljárásról van szó, egyéb információt nem áll módjukban adni.

Egy állítólagos ismerős  ugyanakkor azt írja kommentjeiben, a kislányt édesapja vitte el az óvódából. Az édesanyát, aki ekkor dolgozott, az intézmény dolgozói értesítették a történtekről. A hölgy úgy tudja, a férfi majdnem elütötte az óvónőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik