Közélet

Súlyos állapotban a szigetszentmiklósi túszejtő áldozata

vadaszpuska(5)(960x640).jpg (vadászpuska, fegyver, )
vadaszpuska(5)(960x640).jpg (vadászpuska, fegyver, )

A szigetszentmiklósi lövöldöző hozzáértő módon kezelte fegyverét, kiderült, hogy sportlövő  – mondta a Terrorelhárítási Központ főigazgatója a helyszínen az újságíróknak. Beluzsárná Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban a Hír24-et arról tájékoztatta, hogy a 35 éves csepeli támadó saját feleségét ejtette túszul, egy férfit pedig megsebesített.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A fegyveres autóba ültette az asszonyt és elhajtott vele. A kocsit végül Szigetszentmiklós határában állította le, egy bekötőúton. A nő megpróbált menekülni, de nem sikerült neki. Körülbelül 6-9 lövés dördült ekkor. Feleségét nem találta el, ám a segítségére siető férfit igen. Ő a kezén sérült.

A TEK emberei győzték meg, hogy eltegye fegyverét és távolodjon el a nőtől. Amikor az autója felé tartott, elfogták.

Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, a lövöldöző és felesége már három éve különélnek, a válást a napokban mondták volna ki.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese a Hír24-nek elmondta, két mentőautóval vonultak a helyszínre majd vizsgálatra kórházba szállítottak két férfit. Egyikük súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett.

A Hír24 úgy tudja, a sérülteket a Merényi Gusztáv Kórházban látják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik