Közélet

Bőröndben találták meg egy magyar lány holttestét Londonban

bőrönd (bőrönd, )
bőrönd (bőrönd, )

A csomagra egy sportpálya mellett találtak rá.

A bőröndbe rejtett holttestre London északnyugati részén, egy gazdag külvárosi területen bukkantak rá vasárnap délután 5 óra körül. A csomagot egy sportpálya mellett találták meg, miután a egyenruhások átfésülték az erdőt – jelentette a BBC és a Daily Mirror. A helyszínt kordonokkal zárták el.

Az áldozot még nem azonosították, de a rendőrök úgy vélik, tudják, ki lehet. Ám ezt az információt egyelőre nem hozzák nyilvánosságra. Csak annyit tudni, hogy egy 20 éves, magyar származású lányról van szó. A Daily Mirror szerint a rendőrök a fiatal legközelebbi hozzátartozóját már értesítették.

Már gyanúsított is akadt, egy 29 éves férfit tartóztattak le. Kihallgatása még folyamatban van. Az MTI szerette volna megtudni a rendőrségtől, hogy az elfogott fiatalember is magyar állampolgár-e, ám erről nem kaptak tájékoztatást, mondván, amíg nem emelnek ellene vádat, nem adhatnak ki személyes információt róla.

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri, hogy minél előbb fény derüljön a megdöbbentő bűncselekmény részleteire. Tanúk jelentkezését várják, akik láthatták, hogy valaki egy nehéz, fekete színű, gurulós bőröndöt cipel a Thornfield Avenue – Dollis Road előtti fás területre július 18-án vagy azután.

A kerületi parancsnok szerint tragikus és megdöbbentő, ami történt, és biztos abban, hogy a helyieket felkavarta a hír. Az érintett városrészben jelenleg megerősítették a járőrszolgálatot, az egyenruhások gyalog és autóval járják a környéket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik