Közélet

Tovább árulták a gyilkos drogot Kecskeméten

kecskeméti drogügy (drog, kábítószer)
kecskeméti drogügy (drog, kábítószer)

A hetekkel ezelőtti letartóztatások után is terjesztették a veszélyes kábítószert, amelytől korábban ketten meghaltak.

Tovább gyűrűzik a kecskeméti drogügy. Házkutatások, rajtaütések, elfogások – újabb hat ember kezére került bilincs. A rendőrség vasárnap közölte, felmerült a gyanú, hogy az előzetes letartóztatásban lévő három férfin kívül több terjesztő is erősítette a csapatot, gyakorlatilag átvették a letartóztatottak terjesztői munkáját is.

A rendőrség péntekre időzítette az újabb akciót: este csaptak le egy időben hat kecskeméti helyszínen. Négy férfit és két nőt fogtak el. A nyomozók szerint a múlt évtől idén áprilisig árulták az új, pszichoaktív anyagokat városszerte. A rendőrök pénzt, mobiltelefonokat és kábítószergyanús anyagmaradványokat vittek el a gyanúsítottak otthonaiból. Utóbbi bizonyítékokat jelenleg igazságügyi vegyész-szakértő vizsgálja.

police.hu

A húszas illetve harmincas  éveikben járó drogterjesztőket az egyenruhások őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is.

Nemrégiben kommandósok rohantak le egy kecskeméti társasházat, majd néhány nappal később újabb lakásokat forgattak fel és újabb embereket állítottak elő. Mint ismert, júniusban két fiatal halt meg egy újfata kábítószertől. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik