Közélet

Kirándulást szerveznek hat éve halott fiuknak

Szakácsoknak hitték a helyszínelőket és máig kételkednek szerettük halálában annak a férfinak a családtagjai, akik hat évig otthonukban őrizték fiuk mumifikálódott holttestét.

Egyre több bizarr részlet derül ki annak a családnak az életéről, akik nem tudtak beletőrődni fiuk halálába, s éveken át gondozták mumifikálódott holttestét. A tragikus sorsú fiatalember anyja a Blikknek azt mondta, hogy még most is boldog családként élhetnének, ha a rokonság egyik tagja nem buzdítja Attila volt szerelmét arra, hogy kapcsolatai révén mozgósítsa a rendőrséget

A bulvárlapnak nyilatkozott a férfi volt kedvese, aki hat éven át kereste volt párját. A nő azt mondta, felfoghatatlan számára, ami történt. Azt azonban nem részletezte, milyen embernek ismerte meg a férfi szüleit.

A Bors közben arról ír, hogy szülei máig hazavárják az elhunyt férfit. Azt tervezik, hogy biciklitúrára mennek vele. A bulvárlapnak az édesanya beszélt arról is, hogy korábban volt egy súlyos betegsége a fiának. Egy szekta ragadta ugyanis magával, s adtak neki valamilyen ételt, amitől nagyon rosszul volt, „szinte odaveszett.” Egy lélekgyógyász médiumtól kapott szerekkel kezelték ezután – mondta az anya.

A lapnak nyilatkozó kriminál­pszichológus szerint az anya és az apa is mentálisan súlyosan sérült, aminek a hátterében torz személyiségük áll. Képtelenek voltak szembenézni gyermekük halálával, ezért őrizgették élőként kezelve az elhunytat.

Ha kíváncsi rá, milyen körülmények között él a család, nézze meg az alábbi videót:

A 38 éves férfi holttestére július 15-én, egy házkutatás során bukkantak a rendőrök. Mivel bűncselekményre utaló nyomot nem találtak, közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik