Közélet

Lehallgatták a meggyilkolt médiavállalkozót

A Blikk információi szerint Fenyő Jánost alaposan megfigyelték. A Vico médiabirodalom tulajdonosának 1998-as kivégzése máig megoldatlan.

A kor legmodernebb lehallgatókészülékeire bukkantak az egykori Vico-székház melletti irodaházban a nyomozók. Ezt az 1998-as, mindmáig tisztázatlan gyilkossági ügyben érintett egyik informátor árulta el a Blikknek. Az informátor szerint feltehetőleg az a személy vagy személyek hallgatták le Fenyő Jánost, akik később megrendelték a vállalkozó kivégzését.

Mint ismert, a héten kezdődött a szlovák Jozef R. büntetőpere, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. A vád szerint R. egy ismeretlen megbízásából két társával készítette elő és követte el a bűncselekményt. A legnagyobb rejtély jelenleg az, hogy ki lehetett Fenyő János meggyilkolásának megrendelője. Kovács Lajos egykori sztárnyomozó a Hír24-nek korábban azt mondta, szinte biztosan tudja, ki ölette meg 15 évvel ezelőtt a magyar médiacézárt.

Ha érdekli, hogy telt Fenyő János utolsó napja, hogyan eresztettek bele egy egész géppisztolytárat, akkor nézze meg az alábbi videót:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik