Közélet

Nem a Balaton Soundon halt meg a belga fiú

balaton-sound(1)(210x140)(1).jpg (balaton sound)
balaton-sound(1)(210x140)(1).jpg (balaton sound)

A 21 éves fiúnak az utcán állt meg a szíve.

Belga sajtóinformáció szerint vasárnap hajnalban meghalt egy limburgi Lanakenből való 21 éves fiú a Balaton Soundon. A VTM televízió azt közölte, hogy szívmegállás okozta a halálát.

Valóban történt egy haláleset egy Balaton-parti településen, melyet közigazgatási eljárás keretében vizsgál a rendőrség – mondta Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Ennél több információt azonban nem ad.

 

Vető Viktória, a Balaton Sound szóvivője a Hír24-nek azt mondta, a haláleset nem a rendezvény területén történt. Hozzátette: részleteket nem ismer, a dologról csak a sajtóból értesült. Mint mondta, az nem kizárt, hogy a fiú a rendezvényre érkezett a városba, és hogy meg is fordult ott, de Siófokon, az utcán halt meg.

 

 

A Hír24-nek nyilatkozó, de névtelenséget kérő nyomozó azt mondta: nem kizárt, hogy a fiatal kábítószert fogyasztott, ez nyilván hamarosan kiderül majd. Ha a kábítószer-fogyasztás miatt esetleg bűncselekménnyé nyilvánítják is az ügyet, a „gyanúsított” halála miatt megszüntetik a nyomozást. Hogy mi van akkor, ha a fiú, az italába csempészett drogtól halt meg? Ezt nagyon nehéz lenne bizonyítani, hacsak egy kamera fel nem vette a történteket. Esetleg szemtanúk tudják még alátámasztani ezt a verziót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik