Közélet

Két halott az M3-ason, egy az M6-osnál

rendorseg(960x640)(14).jpg (rendőrség, helyszínelés, )
rendorseg(960x640)(14).jpg (rendőrség, helyszínelés, )

Két baleset történt az autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán szombat hajnalban. Egy férfi az M6-osnál halt meg.

A balesetekben ketten meghaltak, öten pedig megsérültek.Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a sztráda 143-as kilométerszelvényénél, a Miskolc felé haladó sávban egy kisbusz árokba hajtott. A balesetben ketten meghaltak, hárman súlyosan megsérültek.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, az ukrán rendszámú jármű vezetője feltehetően elaludt a volán mögött, ezért történt a baleset. A helyszínelés még tart, a pálya ezen szakaszát lezárták. A rendőrségi szóvivő azt is elmondta, hogy az M3-as 164-es kilométerszelvényénél egy szerb rendszámú kamion is az árokba hajtott, ebben a balesetben ketten sérültek meg. Az elsődleges információk szerint a teherautó vezetője szintén elaludhatott.

Kamion elé zuhant egy férfi az M6-oson egy mezőgazdasági felüljáróról pénteken késő este. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a baleset az autópálya Budapest felé haladó oldalán a 43-as kilométerszelvényben, Besnyő közelében történt. A helyszíni szemle idejére az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát a Besnyői lehajtó valamint a 33-as kilométernél lévő Ercsi felhajtó között a rendőrök teljes szélességében lezárták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik