Közélet

Megszólalt a Volton megerőszakolt lány barátnője

A bűncselekmény már egy éve történt, de a rendőrség még nem zárta le a nyomozást.

A lány beszámolója szerint a tavalyi Volt Fesztivál nulladik napján a barátnőjével szórakoztak. Közben megismerkedtek néhány fiatal férfival, akik meghívták őket iszogatni. A lány idővel elszakadt a barátnőjétől, majd másnap délelőtt egy szálloda halljában tért magához.

A pultosok, valamint a fesztivál biztonsági őreinek elmondásából a lány úgy tudja, hogy a fesztiválról a frissen megismert férfival távozott, aki azt állította az őröknek, hogy ő a barátnője, aki túl sokat ivott, és ezért nincs magánál. A lány végül egy soproni szállodába került iratok és pénztárca nélkül – tette közzé a lány beszámolóját az atlatszooktatas.cink.hu.

A 444.hu azt írja, hogy a Győr-Mosor-Sopron megyei rendőrség megerősítette, hogy tavaly június 28-án érkezett meg hozzájuk a feljelentés. Nemi erőszak miatt nyomoznak több mint egy éve, jelenleg egy DNS-vizsgálat eredményére várnak.

Az atlatszooktatas.cink.hu csütörtök délután szerkesztés nélkül hozta le az áldozat barátnőjének levelét is. Azt írja, hogy a srácokról – akikkel megismerkedtek és kezdetben szimpatikusnak tűntek – hamar megváltozott a véleménye. Miután felajánlották az italt erőszakosan nyomulni kezdtek mindkettőjükre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik