Közélet

Megrongálták a brutálisan meggyilkolt házaspár sírját

temeto(210x140)(1).jpg (temető, )
temeto(210x140)(1).jpg (temető, )

Lányuk már annak is örülne, ha kiderülne, nem szándékosan tettek kárt szülei sírhelyében.

„Szemtanút keresünk!!! Drága szüleim frissen elkészült sírját valaki máris megrongálta június 16. és 18. között (vasárnap dél és kedd délután közötti időben).” „A betonzaton keréknyom látszik. Bárki bármilyen további információt tud, kérem, szóljon!!! Ha csak azt tudnám, hogy nem volt szándékos, már az is nagy dolog lenne…” – tette fel ezt a kérést a Facebookon dr. Baunok Ágnes.

A fiatal orvos asszony annak a szolnoki házaspárnak a lánya, akik 2011. november 17-én gyilkosság áldozatai lettek Újszász külterületén – írja a szoljon.hu.

A kegyetlen gyilkosság 2011 novemberében történt, az ügy tárgyalása idén tavasszal kezdődött. A házaspár rejtélyes módon tűnt el. Nemcsak nekik, de a két autójuknak is nyoma veszett. Holttestüket Újszász határában, egy kútban találták meg. A gyilkosok eredetileg „csak” ki akarták rabolni a házaspárt, megkötözték és fenyegették őket, ám időközben – a férj szökési kísérlete után – lekerült fejükről a maszk. Ezért kellett meghalniuk. A gyilkosságot egy testvérpár követte el, harmadik társuk volt az, aki egyebek mellett kitervelte a bűncselekményt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik