Közélet

Több százan keresik az eltűnt tárnoki fiút

tárnokról eltűnt kisfiú (eltűnt kisfiú, tárnok, )
tárnokról eltűnt kisfiú (eltűnt kisfiú, tárnok, )

Kutyás speciális mentők, rendőrök, polgárőrök és civilek fésülik át a környéket.

Nagy erőkkel keresik azt a 13 éves tárnoki fiút, aki péntek reggel a helyi általános iskolából távozva eltűnt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután az MTI-vel. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az eltűnt Vidák Kálmán mielőbbi megtalálása érdekében kutyás speciális mentők, rendőrök, polgárőrök és civilek fésülik át jelenleg is a környéket, eddig azonban nem találták meg a gyermeket.

Az ügy részleteit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség – mondta. A police.hu szombati felhívása szerint a fiú péntek reggel 9 óra körül kiszaladt a tárnoki Iskola utcában lévő II. Rákóczi Ferenc általános iskolából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A fiú 150 cm magas, vékony testalkatú, rövid világos barna hajú, gyors beszédű. Eltűnésekor kék hosszú farmernadrágot és pirosas stoplis cipőt, valamint világoszöld hosszú ujjú, elöl “focista” mintás pólót viselt – olvasható egyebek mellett a rendőrség honlapján.

A tárnoki hírportál vasárnap azt írta, reggeltől a segítőkkel együtt több mint kétszázan csatárláncban keresik az eltűnt gyermeket – rendőrök, tűzoltók, polgárőrök, önkéntesek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik