Közélet

Megújult a BKV-Figyelő

Bő egy hete azt ígértem nektek a Facebookon, hogy jövő héten már a megújult BKV-Figyelőt olvashatjátok. Nos, szoros volt, de végül tartani tudtuk a magunknak szabott határidőt, vasárnap este élesítettük a blog új designját. Remélem, nektek is annyira tetszik majd, mint nekünk.

Mostantól egy szebb, modernebb, áttekinthetőbb BKV-Figyelőt olvashattok. Az átállással párhuzamosan megújult a blog mobil verziója és a Facebook-oldal is.

ujFirework.jpg

Így örülünk

Az oldal használata mindössze annyiban változott, hogy ezentúl a főoldalon többnyire csak a posztok egy része jelenik meg, a teljes bejegyzést a Tovább gombra kattintva tudjátok elolvasni. Immár nem kell átmenni a Facebookra a kommenteléshez sem, de az egyszerűség kedvéért továbbra is csak Facebook-regisztrációval lehet a bejegyzésekhez hozzászólni.

Köszönöm a terveket Visy Zoltán designernek, a portréfotót Járdány Bence fotósnak. Külön köszönetet érdemel Mérő Bálint informatikus, a mobil oldal szerkesztője is, aki a bloggal kapcsolatos informatikai kérdésekben a kezdetek óta hatalmas segítséget nyújt. A blog.hu stábjának ugyancsak nagy szerepe volt a sikeres átállásban.

További jó figyelést kívánok, várom a budapesti tömegközlekedéssel kapcsolatos észrevételeiteket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik