Közélet

Nagymamája találta meg a lezuhant kisfiút

panelház ablaka, kizuhant egy kisfiú (kondorosi úti panelház)
panelház ablaka, kizuhant egy kisfiú (kondorosi úti panelház)

Sem ő, sem a többi rokon nem akarta elhinni, hogy a kisfiú 24 métert zuhant. Csak az anya tudja, mi történt pontosan.

Az asszony először azt gondolta, unokája lejött sétálni édesanyjával, és elesett a fűben. Amikor meglátta a lányát, Mónikát önkívületi állapotban, zokogva kitörni a lépcsőház ajtaján, tudta, nagy baj történt – írja a Blikk.

A zuhanást nem láttam, de éppen az ebédet hoztam a gyerekeknek, és jöttem, hogy vigyázzak Balázskára, amikor meghallottam a gyereksírást. Közelebb mentem, és láttam, hogy Balázska fekszik a fűben. Velem együtt ért oda egy idegen nő is, aki rám kiáltott, amikor fel akartam venni a kis unokámat: „Ne nyúljon hozzá! A magasból esett le, lehet, hogy csontját törte” – idézte fel Miklóssy Lászlóné. A nagymama azt mondja, hogy szerinte, amíg a kisfiú édesanyja a konyhában tett-vett, a gyerek odatolhatott egy széket az ablakhoz, így zuhant a mélybe. Közben befutott a nagypapa és a kisfiú édesapja, Péter is, aki el sem akarta hinni a történteket.

Ahogy azt a Hír24 elsőként megírta, az egy-másfél éves kisfiú a Kondorosi út 9. szám alatt, az egyik 8. emeleti lakásból zuhant ki. A kicsi egy füves részre esett, így a csodával határos módon csak a lába és a felkarja törött el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik