Közélet

Szakértő halála miatt szabadulhat a csepeli rém

csepeli sorozatgyilkosság (csepel, sorozatgyilkosság, gyilkosság)
csepeli sorozatgyilkosság (csepel, sorozatgyilkosság, gyilkosság)

Csúszik a nagy port kavart csepeli négyes gyilkosság ügyében a nyomozás – tudta meg a Blikk.

A lap információi szerint az ügyet vizsgáló rendőrök elegendő bizonyítékot gyűjtöttek, már csak egy pszichológus véleményére várnak. Ehhez viszont új szakember vizsgálatára van szüksége, ugyanis az a szakértő, aki megvizsgálta a gyanúsítottakat, meghalt, mielőtt leírta volna a véleményét.

Márpedig ez elengedhetetlen a vádemeléshez. Mivel a gyanúsítástól fogva két évig lehet nyomozni, ezért túl kevés idő maradhat az eljárás befejezésére – írják. A vádemelés és a bírósági tárgyalás is sok idő, és négy év elteltével kikerülhetnek a házi őrizetből a gyanúsítottak, ahogy az ároktői rablógyilkosok.

2011. augusztus elején M. Mihályt nyakig elásták. A Nemzeti Nyomozó Iroda elfogta a banda tagjait, Dragan Bajicot, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy egy nyáregyházi családot rejt az eperföld.

Az NNI még 2011 tavaszán kapta az információt, hogy a csepeli erdőben él egy hajléktalanokból álló bűnbanda. A társaság sorozatosan követett el bűncselekményeket, az áldozataikat általában „saját köreikből” választották, vagyis ők is hajléktalanok voltak, de raboltak már ki boltokat, vendéglátóhelyeket is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik