Közélet

A nevelőapa verte halálra a sarkadi csecsemőt

pedofil (pedofil)
pedofil (pedofil)

A pár öt gyermeket nevelt, két kicsin a rendőrök sérüléseket találtak.

Kapcsolódó cikkek

A rendőrség csütörtökön szűkszavúan csak annyit közölt, egy 9 hónapos sarkadi kisfiú halt meg az orvosok kezei közt szerdára virradó éjszaka, vélhetően azért, mert korábban bántalmazták. A nyomozók a gyermek anyját és annak élettársát őrizetbe vették, szakértő segítségével igyekeztek minél előbb kideríteni, mi történt a kisbabával.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken már arról tájékoztatott, a nyomozás jelenlegi adatai szerint a nevelőapa felelős a tragédiáért. A 20 éves fiatalt halált okozó testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kiderült, a családban öt gyermeket neveltek, kettőn – egy 2 illetve egy 7 évesen – ugyancsak sérüléseket találtak. A nyomozók szerint őket is a nevelőapa bántalmazta. Ezért védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértéssel és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsították meg.

Felmerült az anya felelőssége is, a 25 éves nőt kétrendbeli védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki. Ő jelenleg szabadlábon védekezik.

A gyerekeket nevelőszülőknél helyezték el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik