Közélet

Pánik: elfelejtette, hol hagyta autóba zárt csecsemőjét

babakéz (babakéz)
babakéz (babakéz)

Az asszony úgy zárta be az autóját, hogy a slusszkulcs a kocsiban maradt. Segítségért indult, de annyira megrémült, hogy elfelejtette, hol parkolt le.

A sonline.hu azt írja, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányságon egy feldúlt vidéki nő jelent meg szerdán, aki a kocsiját egy kaposvári utcában véletlenül úgy zárta be, hogy az indítókulcs a járműben maradt. A kocsit nem tudta kinyitni, így az egyhónapos csecsemője az utastérben rekedt. Az édesanya annyira rossz idegállapotban volt, hogy azt sem tudta megmondani, hogy a belvárosban pontosan hol parkolta le a sötétkék Fordját. Azt tudta, hogy a pótkulcs a férjénél van, de a telefonszámát elfelejtette.

Ekkor az ügyeletes törzsőrmester a saját mobiltelefonját odaadta az aggódó édesanyának, és megkérte, induljon vissza abba az irányba, ahol parkolhatott, és helyzetéről folyamatosan tájékoztassa a rendőrség ügyeletét. Közben utasította a közterületi szolgálatot, hogy keressenek a belváros környékén egy Fordot, amelyben egy csecsemő van bezárva. Időközben az asszony férjét az ügyeletes tisztnek a munkahelyén keresztül sikerült elérni, így az apa a kulccsal elindult a belváros irányába.

A járőrök az ügyelet segítségével a járművet rövid időn belül – a kapitányságtól néhány száz méterre, a Szent Imre utcában, a posta épülete melletti parkolóban – megtalálták. A kisgyermeknek szerencsére nem esett baja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik