Közélet

Elraboltak egy rablót Esztergomban

rendőrség (police, )
rendőrség (police, )

Mindenki ellen eljárás indult, ki rablás, ki önbíráskodás miatt ütheti meg a bokáját.

Nem mindennapi esemény játszódott le vasárnap reggel Esztergomban: három férfiról számoltak be a bejelentők, akik megvertek egy negyediket, majd betuszkolták autójukba és elhajtottak vele.

Az esztergomi rendőrök a kocsi és a rejtélyes alakok nyomába eredtek. Nem kellett sokáig keresgélniük, pár utcával odébb kiszúrták, majd megállították a járművet. Igazoltatás közben egyikük sírva kérte az egyenruhások segítségét. Azt mondta, a három férfi rátámadt, bántalmazta és elrabolta.

A többiek sem maradtak csendben, elmesélték a rendőröknek, a zokogó „utastárs” hajnalban egy esztergomi sörözőnél hátulról rátámadt egyikükre, rúgta, ütlegelte, és elvette húszezer forintját.

A kocsmánál megvert férfi szólt fiának, aki egy barátjával indult el, hogy segítsen neki, keresésbe kezdtek. Autóval járták a környéket, amikor az egyik sarkon meglátták a rablót. Beültették és elhajtottak vele. Állítják, csak a pénzt akarták visszaszerezni. Ekkor jöttek a járőrök.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint mindenki ellen eljárás indul, a hajnali támadó ellen rablás, a többiekkel szemben pedig önbíráskodás miatt. Mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik