Közélet

Halálos becsapódás az M7-esen, sérültek két főúton

halalos-baleset-M7(960x640).jpg (halálos baleset, m7-es, )
halalos-baleset-M7(960x640).jpg (halálos baleset, m7-es, )

A sofőrt már nem tudták megmenteni, utasai súlyosan megsérültek. Baleset történt a 6-os és az 51-es főúton is.

A végzetes baleset vasárnap reggel fél 7-kor történt az M7-esen autópályán, Eszteregnyénél. Az autó Letenye felé haladt, amikor- eddig ismeretlen okból – a vízelvezető árokba csapódott, megpördült, végül az oldalán állt meg.

A sofőr a helyszínen meghalt, míg három utasa az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint súlyosan megsérült.A helyszínelés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mindent beterítettek a roncs darabjai (fotó:MTI)

Baleset történt a 6-os főúton is, egy autó a siófoki elágazó után, Szépvölgyesnél csúszott árokba. Három ember sérült meg. Egy ideig teljes volt az útzár, a korlátozásnak azonban már vége.

Az 51-est is lezárták, az 57-es kilométernél, Dömsöd és Tass között . A kunsági főcsatornánál ütközött három kocsi, hárman sérültek meg. Egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből. Érte mentőhelikopter küldtek. Az útzár több mint hat órán át tartott.

Szombaton is volt dolguk a mentőknek, rendőröknek, a délutáni órákban 471-esen egy ember meghalt, négyen megsérültek, míg a 4-esen hét embert kellett ellátni. Két ember gázolás áldozata lett: egy férfit a kiskunlacházi rallyn sodort el egy versenyző, míg Budapesten, a Gubacsi hídon teherautó ütött el egy idős nőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik