Közélet

Házaspárt bántalmaztak a lellei fegyveresek

bűnügy (bűnügy, )
bűnügy (bűnügy, )

A támadókat még mindig keresik, hajtóvadászat indult utánuk.

A rablók egy balatonlellei házba rontottak be péntek hajnalban, az ott lakó házaspárt bántalmazták, elvették pénzüket, ékszereiket, ráadásul fegyvereket is zsákmányoltak. Miután mindent összeszedtek, amit akartak, kocsiba pattantak és elhajtottak. Az autó ugyancsak egyik áldozatuké.  A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint embereik két ismeretlen, 30-35 év körüli férfit keresnek.

A sonline.hu azt írja, a támadók egy helyi autókereskedőre és pedagúgus feleségére rontottak rá. A helybéliek úgy tudják, az Erdősor utca végén lakó házaspárt megkötözték,  hogy megkötözték az Erdősor utca vége felé lakó helyi házaspárt. A jól értesültek nem értik, hogyan mentek be a rablók, hiszen a családnak két hatalmas rotweiler kutyája van, ráadásul biztonsági berendezések is óvják a takaros portát.

Az Országos Rendőr-főkapitányaság délelőtt közölte, az egész országban, így Budapest forgalmas helyein és a hidakon is fokozott rendőri jelenlétet rendeltek el. Emiatt a fővárosban is többfelé találkozhattak dugóval a közlekedők.

A tetteseket továbbra sem találják, és keresik a sötétzöld színű, szinte feketének látszó LNM-959 forgalmi rendszámú Alfa 145-öst is. A rendőrség ismét azt kéri, aki érdemi információval rendelkezik akár az esettel, akár a rablók vagy a kocsi hollétével kapcsolatban, tegyen bejelentést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik