Közélet

Átköltöztünk!

Kedves Olvasók!

Örömmel jelenthetem, hogy a BKV-figyelő bő három év után át-, pontosabban visszaköltözött az Indexre. A blogot mostantól a http://bkvfigyelo.blog.hu/ címen érhetitek el, a Facebook-oldalunk elérhetősége változatlan: http://www.facebook.com/bkvfigyelo.

Amit most láttok, az részben átmeneti. Készül már a BKV-figyelő új designja; az eddig általam látott tervek alapján szép lesz. Ezt tehát tekintsétek amolyan béta verziónak.

Ugyancsak változik a posztok sűrűsége: ezentúl nem feltétlenül lesz minden hétköznap új bejegyzés, de hetente legalább háromszor számíthattok az újabb sztorikra. Persze ha elárasztjátok a levelesládát jobbnál jobb történetekkel, a posztok is megszaporodnak. 

A legfontosabb azonban az, hogy a blog lényege, célja ugyanaz marad: a segítségetekkel felhívjuk a figyelmet a hibákra, hiányosságokra, hogy a nyilvánosság erejét használva kiküszöböljük azokat.

A BKV-figyelő e-mail címe változatlan: bkkfigyelo@outlook.com. Továbbra is várom leveleiteket, észrevételeiteket, hogy együtt jobbá tegyük Budapest tömegközlekedését.

Jó figyelést kívánok!

Király Dávid

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik